Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΟΝΤΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΟΥΜΕΛΙΔΗ ΕΖΗΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ: ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΕΙΝΗ ΕΓΙΝΕ ΜΗΤΕΡΑ

Λένε ότι τα θαύματα βρίσκονται σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και η περίπτωση της Δέσποινας Σουμελίδη φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτ...




Λένε ότι τα θαύματα βρίσκονται σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και η περίπτωση της Δέσποινας Σουμελίδη φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτόν τον «κανόνα». Η 40χρονη νοσοκόμα που ζει στη Μελβούρνη πριν από έξι χρόνια διαγνώστηκε με λευχαιμία. Οι γιατροί τής έδιναν τρεις μήνες ζωής, και μάλιστα την επισκέφθηκε και ιερέας ώστε να μεταλάβει.




«Όλα στη ζωή μου κυλούσαν κανονικά. Δούλευα στο νοσοκομείο και ετοιμαζόμουν να παντρευτώ. Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι είχα μια μεγάλη μελανιά στο μηρό μου, η οποία δεν έλεγε να φύγει ακόμα και μετά από τρεις μήνες. Οι γιατροί με έστειλαν για εξετάσεις και τότε έγινε η διάγνωση», λέει στον Νέο Κόσμο η Δέσποινα Σουμελίδη.

Εκείνη, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να ξεκινήσει μια επιθετική αγωγή.

Τελικά, παρά τις προβλέψεις, κατάφερε να κάνει τους γιατρούς να… σηκώσουν τα χέρια ψηλά! Το θαύμα, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η Δέσποινα Σουμελίδη, που θεωρεί ότι της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, αποφάσισε ότι αυτό που ήθελε ακόμα περισσότερο ήταν να γίνει μητέρα.

Έτσι, έχοντας την άδεια των γιατρών της αποφάσισε να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση, αν και είχε χωρίσει από τον αρραβωνιαστικό της. Μετά από έξι αποτυχημένες απόπειρες, ακολούθησε τη συμβουλή της μητέρας της ηθοποιού Μέρι Κούστας και ταξίδεψε στην Ελλάδα για να βρει τον γυναικολόγο και ειδικό στην εξωσωματική γονιμοποίηση, Κώστα Πάντο.

Πλέον η 40χρονη κρατά στην αγκαλιά της τη 15 μηνών κόρη της, Αλεξάνδρα, την οποία μεγαλώνει μαζί με τους γονείς της που κατάγονται από τη Φλώρινα. «Είναι ο ήρωάς μου», τονίζει ο παππούς Ματθαίος Σουμελίδης για τον Έλληνα γυναικολόγο. Η οικογένεια τον συνάντησε πρόσφατα στη Μελβούρνη και εκείνος δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους, και με το μικρό θαύμα που ονομάζεται «Αλεξάνδρα».

pontos-news.gr