Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ! ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΗ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ! ΞΗΛΩΣΑΝ ΜΑΔΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» - ΒΙΝΤΕΟ

Η ίδια εικόνα για ακόμη μια Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο, στην οδό Λουκάρεως, με διαδηλωτές να δίνουν μάχες σώμα με σώμα με τους άνδρες τ...





Η ίδια εικόνα για ακόμη μια Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο, στην οδό Λουκάρεως, με διαδηλωτές να δίνουν μάχες σώμα με σώμα με τους άνδρες των ΜΑΤ.




Μάλιστα, μέσα στον πανικό και την ένταση μία γυναίκα τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι διαδηλωτές έκοψαν τις λαμαρίνες που είναι τοποθετημένες έξω από το κτίριο με τους άνδρες του ΜΑΤ να απαντούν κάνοντας χρήση χημικών. Και μετά ήλθε το… χάος! Οι διαδηλωτές έδωσαν μάχες σώμα με σώμα με τους άνδρες των ΜΑΤ ενώ τα χημικά έπεφταν «βροχή».

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών ενώ και πάλι το κτίριο ήταν αποκλεισμένο από λαμαρίνες, και μία κλούβα των ΜΑΤ έκλεινε την είσοδο στους διαδηλωτές.


Τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Ειρηνοδικείο κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία» και φώναζαν συνθήματα. Σημειώνεται, πως ανάμεσα στους διαδηλωτές είναι και μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», όπως και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.






Σημειώνεται, πως η ένταση σημειώθηκε και πάλι για μια ακόμη Τετάρτη, παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς και την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή και προβλέπει φυλάκιση για όσους παρεμποδίζουν πλειστηριασμούς μέλη της ΛΑΕ και άλλων συλλογικοτήτων συγκεντρώθηκαν έξω από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας.