Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ... ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ!

Οι αρχές του Μιζούρι έχουν απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος ζευγαριού που φέρεται να έβαλε των τεσσάρων μηνών γιο του στον φούρνο μικροκ...




Οι αρχές του Μιζούρι έχουν απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος ζευγαριού που φέρεται να έβαλε των τεσσάρων μηνών γιο του στον φούρνο μικροκυμάτων.
Ο Derick Boyce-Slezak και η Mikala Boyce-Slezak συνελήφθηκαν την Τρίτη. Κρατούνται από τις αρχές με την εγγύηση να έχει οριστεί στις 500.000 δολάρια.




Το δικαστήριο αναφέρει ότι το τεσσάρων μηνών αγοράκι υποβλήθηκε σε θεραπεία τον Απρίλιο για εγκαύματα στο πρόσωπο.

Είχε επίσης υποστεί κάταγμα κρανίου και υποδόριο αιμάτωμα λόγω της συγκέντρωσης αίματος μεταξύ εγκεφάλου και κρανίου.



Η Mikala Boyce-Slezak φέρεται να είπε σε κοινωνικό λειτουργό ότι ο Derick Boyce-Slezak έριξε το παιδί για να κάνει αναπαράσταση τηλεοπτικής διαφήμισης.

Το ζευγάρι είπε στους γιατρούς ότι το κάψιμο στο πρόσωπό του ήταν στην πραγματικότητα εξάνθημα. Σημάδι που προκλήθηκε από χημικό καθαριστικό.

Η κοινωνική λειτουργός ωστόσο υποστήριξε ότι η Mikala Boyce – Slazak της είπε πως ο σύζυγός της έβαλε το μωρό στον φούρνο μικροκυμάτων και τον άναψε για λίγο.

Δεν είναι σαφές γιατί οι αρχές στο Μιζούρι χρειάστηκαν 7 μήνες για να καταθέσουν κατηγορίες εναντίον των γονιών.

Πηγή: newsit.gr