Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΚΡΗ Η ΠΑΤΜΟΣ... ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Σήμερα γύρω στις 3 τα ξημερώματα και αφού είχαν προηγηθεί διάφορες αναρτήσεις στο facebook με ύβρεις κατά της αστυνομίας, άγνωστοι...








Σήμερα γύρω στις 3 τα ξημερώματα και αφού είχαν προηγηθεί διάφορες αναρτήσεις στο facebook με ύβρεις κατά της αστυνομίας, άγνωστοι δράστες προχώρησαν σε βανδαλισμό στο αυτοκίνητο του νέου Διοικητή στο ΑΤ του νησιού, Ανδρέα Σταυρόπουλου, το οποίο ήταν μάλιστα σταθμευμένο σε απόσταση μόλις 50μ. από το Αστυνομικό τμήμα, κοντά στο λιμάνι της Πάτμου.




Ειδικότερα -όπως φαίνεται στις φωτογραφίες- οι δράστες σχημάτισαν το σήμα της Αναρχίας (το Α σε κύκλο) καθώς και τα αρχικά C.A.B. (Cubs Are Bastards).

Για το πρωτοφανές αυτό συμβάν, (για τα δεδομένα ενός μικρού νησιού με θρησκευτικό μάλιστα χαρακτήρα) ενημερώθηκε αμέσως τηλεφωνικά ο Αστυνομικός Διευθυντής βορείου συγκροτήματος Δωδ/σου Κ. Κοκορόσκος , καθώς και ο Δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Στόικος ο οποίος έσπευσε επί τόπου και δήλωσε τη συμπαράστασή του στον Διοικητή του ΑΤ Πάτμου και τη στήριξή του στο έργο της αστυνομίας για την εφαρμογή της νομιμότητας στην περιοχή.






Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος Διοικητής, αμέσως μετά την εγκατάστασή του στο νησί τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για την εφαρμογή της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα: έλεγχοι παραβατικότητας, έλεγχοι καταστημάτων, κυκλοφορία/στάθμευση κλπ.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι (σ.σ. 23 Ιουλίου) άλλο ένα αντίστοιχο περιστατικό απασχόλησε ολόκληρη την Ελλάδα, όταν σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν από το Σώμα των Εφοριακών «νταής» επιχειρηματίας του νησιού είχε επιτεθεί και είχε γρονθοκοπήσει άσχημα εφοριακό της Ρόδου που βρισκόταν εκεί για έλεγχο.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος Διοικητής του ΑΤ Πάτμου έχοντας αντιληφθεί από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στο νησί ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου είχε ζητήσει εγγράφως από την Αστυνομική Διεύθυνση να σταλεί στην Πάτμο κλιμάκιο της ΟΠΚΕ και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ προκειμένου να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα.

Κάτι που με την τροπή που φαίνεται να παίρνουν πλέον τα πράγματα καθίσταται αναγκαίο.







Πηγή: www.aegeanews.gr