Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ... ΕΚΤΑΟΝΤΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Έκλεισε η Εθνική οδός - Από το 117 μέχρι το 131 χιλιόμετρο στην Τραγάνα η ουρά των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων - Τι λένε οι υπεύθυν...

Μποτιλιάρισμα 14 χιλιομέτρων στην Αθηνών-Λαμίας λόγω του χιονιού - Γολγοθάς για χιλιάδες πολίτες




Έκλεισε η Εθνική οδός - Από το 117 μέχρι το 131 χιλιόμετρο στην Τραγάνα η ουρά των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων - Τι λένε οι υπεύθυνοι




Μεγάλο μποτιλιάρισμα 14 χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, από το 117ο χιλιόμετρο λίγο μετά την Υλίκη μέχρι το 131ο χιλιόμετρο στο ύψος της Τραγάνας

Εκτιμάται ότι χιλιάδες οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι και θα χρειαστούν ώρες μέχρις ότου η κυκλοφορία ομαλοποιηθεί. Από τη Νέα Οδό αναφέρουν ότι τα προβλήματα επιτείνει η πολύ μεγάλη έξοδος των Αθηναίων για τα Χριστούγεννα.

Πρόβλημα υπήρξε και στο 132ο χλμ, στο ρεύμα από Λαμία προς Αθήνα, εξαιτίας ακινητοποιημένων οχημάτων λόγω χιονιού. Λίγο μετά τις 19:00 το βράδυ στο συγκεκριμένο ρεύμα, υπήρχε αυξημένη κυκλοφορία από το 124ο έως το 152ο χιλιόμετρο.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν περίπου στις δύο το μεσημέρι, στο 126ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού στο ρεύμα προς Λαμία. Από την πυκνή χιονόπτωση δίπλωσαν δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο, προκαλώντας παράπλευρα προβλήματα αφού δεκάδες αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν.

Για να περάσουν τα εκχιονιστικά και να καθαρίσουν τον δρόμο, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού.

Περίπου στις 17:10 τα αυτοκίνητα άρχισαν να κινούνται ομαλά στο ρεύμα προς Αθήνα.

Από τις 17:30, σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας Νέα Οδός που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο, δόθηκε στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Αθήνα.