Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΓΑΝΤΑ...!!! ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΩΡΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ...!!!

Ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θέλησε να θωρακίσει και την άμυνα των... αστυνομικών της ιδιαίτερης πατ...





Ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θέλησε να θωρακίσει και την άμυνα των... αστυνομικών της ιδιαίτερης πατρίδας του ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σωκράτης Παπασταθόπουλος, γι' αυτό δώρισε 25 αλεξίσφαιρα γιλέκα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας!




Η ανιδιοτελής προσφορά του σέντερ μπακ της Μπορούσια Ντόρτμουντ σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου που επιτελεί η ΕΛ.ΑΣ. στο κοινωνικό σύνολο, τιμήθηκε κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο αστυνομικό μέγαρο της Καλαμάτας όπου ο αστυνομικός διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας τον ευχαρίστησε και του απένειμε τιμητική πλακέτα.

Στην τελετή παραλαβής των 25 αλεξίσφαιρων γιλέκων, ο διεθνής άσσος γνωστοποίησε ότι θα διατεθούν για την εξασφάλιση της προστασίας των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μεσσηνίας, που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της εγκληματικότητας.