Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ... ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΟΝΣΙΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ AIDS - BINTEO

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Η ομάδα Life Ball και η καθολική εκκλησία, στις 1 Δεκεμβρίου 2017, παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, κα...





Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ομάδα Life Ball και η καθολική εκκλησία, στις 1 Δεκεμβρίου 2017, παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου της Βιέννης, τέλεσαν ένα διαθρησκευτικό μνημόσυνο για τα θύματα του AIDS.





Στην εκδήλωση αυτή μέσα στον καθεδρικό ναό δεν έλειψε και ο τραβεστί σταρ Κοντσίτα ο οποίος έβγαλε λόγο υπέρ της ενότητας και κατά των διακρίσεων φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού κλπ.

Ο μεταδιδακτορικός pop star Conchita Wurst προσκλήθηκε να μιλήσει. Η Υπηρεσία Αναμνηστικών Υπηρεσιών του Christoph Schonborn στις 1 Δεκεμβρίου 2017, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου της Βιέννης. Το δια-ομολογιακό «requiem» του Schonborn πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των «θυμάτων» που έχουν πεθάνει από το AIDS. Περιέγραψε το Ρέκβιεμ του Μότσαρτ, το οποίο παίζουν τα μέλη της Ορχήστρας Επιμελητηρίων της Βιέννης, και ολοκληρώθηκε με την παράδοση a cappella του τρελού προτεσταντικού τραγουδιού «This Little Light of Mine».







Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, ήταν ο καρπός μιας συνεργασίας Schonborn και Gery Keszler, ο οποίος έχει κάνει την καριέρα του ως ο ανοιχτά ομοφυλόφιλος ιδρυτής της Life Ball της Βιέννης, η μεγαλύτερη εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για το AIDS στην Ευρώπη.

Ο πρόξενος της Εκκλησίας συνεργάστηκε ανοιχτά και υπερήφανα με έναν σοδομίτη όπως ο Κέζλερ – που ο Σόνμπορν θεωρεί ότι ένας φίλος που τον βοήθησε «να λυτρώσει τις προκαταλήψεις του» κατά της ομοφυλοφιλίας.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr