Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!! Η ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΠΙΡΛΙΚ» ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗ\ΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Οι ¨Ηπειρώτες Τζιχαντιστές¨ μέρα-νύχτα κάνουν ένοπλη εκπαίδευση σε βουνά και...





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗ\ΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ:

Οι ¨Ηπειρώτες Τζιχαντιστές¨ μέρα-νύχτα κάνουν ένοπλη εκπαίδευση σε βουνά και πλαγιές! (χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την άσκηση)




Κάποιες ιστοσελίδες στην Ελλάδα τους ονομάζουν ¨Ηπειρώτες τζιχαντιστές¨. Αυτοί μέρα-νύχτα κάνουν ένοπλη εκπαίδευση σε βουνά και πλαγιές. Αυτό το παρατσούκλι τους κόλλησε από τα γένια του και τις στολές τους.

Στις 10 Δεκεμβρίου ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφτηκε την 8η Μ/Π ΤΑΞ που είναι εγκατεστημένη στην Ήπειρο. O στρατηγός Στεφανής παρακολούθησε την άσκηση που εκτέλεσε το Τάγμα Εθνοφυλακής Καλπακίου. Διαπιστώθηκε η άριστη προετοιμασία, οργάνωση και εκτέλεση της άσκησης, η εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό του Τάγματος Τάγματος Καλπακίου (130 άτομα) και των Εφέδρων που ασκήθηκαν.

Ο αρχηγός ΓΕΣ παρακολούθησε την άσκηση στην οποία δίπλα στα στρατιωτικά οχήματα, επιστρατεύτηκαν και πολιτικά φορτηγά και εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την απόδοση του Τάγματος Εθνοφυλακής Καλπακίου και των εφέδρων.

Όπως είναι γνωστό στην περίοδο της υπουργίας του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας, δίνεται μεγάλη σημασία στους εθνοφύλακες και τους εφέδρους παντού στην χώρα και με αυτή την αφορμή είχε κηρύξει και το 2017 ως έτος Εθνοφυλακής και εφέδρων.