Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ... ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ 7ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ενός παιδιού, ενώ περπατούσε στο δρόμο μαζί με τη μητέρα του, στην ...





Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ενός παιδιού, ενώ περπατούσε στο δρόμο μαζί με τη μητέρα του, στην εθνική οδό Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας.




Σύμφωνα με το patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας, ενώ το 7χρονο αγόρι προχωρούσε μαζί με την μητέρα του στον δρόμο στην περιοχή του Πλατάνου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένα λευκό αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και ένας άνδρας άνοιξε την πλαϊνή πόρτα του οχήματος.
Όταν ο άνδρας αντιλήφθηκε την παρουσία διερχόμενου οχήματος έκλεισε γρήγορα την πόρτα και το όχημα έφυγε με τον οδηγό του να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Η μητέρα δήλωσε ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας από το εξωτερικό.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ύποπτου αυτοκινήτου απέβησαν άκαρπες, ενώ ενημερώθηκαν οι γονείς των μαθητών, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήνουν τα παιδιά τους να κυκλοφορούν μόνα στον δρόμο.
Πηγή πληροφοριών: patrisnews.com