Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΑΜΕΝΤ... ΕΙΝΑΙ 6 ΕΤΩΝ, ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ ΚΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΩΣ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ

«Ο Μοχάμεντ δεν μπορεί να μιλήσει, έχει το μυαλό μωρού ενός έτους και χρειάζεται φροντίδα όλη μέρα. Υποστήριζαν ότι είναι τρομοκράτης...





«Ο Μοχάμεντ δεν μπορεί να μιλήσει, έχει το μυαλό μωρού ενός έτους και χρειάζεται φροντίδα όλη μέρα. Υποστήριζαν ότι είναι τρομοκράτης. Αυτό είναι εντελώς ηλίθιο. Πρόκειται 100% για διάκριση...», δήλωσε ο πατέρας




Το γεγονός ότι ήταν μόλις 6 ετών, πέρασε απαρατήρητο. Το ότι είχε σύνδρομο Ντάουν, θεωρήθηκε... δευτερεύον ζήτημα. Το στοιχείο που έκρινε την απόφαση του δασκάλου, ήταν η... μουσουλμανική του προέλευση. Δάσκαλος στην πόλη Pearland του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 30 χιλιομέτρων από το Χιούστον, κατήγγειλε έναν 6χρονο μουσουλμάνο ως... ύποπτο για τρομοκρατική ενέργεια και ζήτησε από τις αμερικανικές αρχές να ελέγξουν διεξοδικά την οικογένειά του και τον ίδιο!


Ο δάσκαλος άκουσε τον 6χρονο Μοχάμεντ Σουλεϊμάν, ένα παιδί που πάσχει από προχωρημένο σύνδρομο Down, να επαναλαμβάνει τις λέξεις «Αλλάχ» και «μπουμ». Αυτό υποστήριξε ο ίδιος στις αμερικανικές αρχές, προκειμένου να στηρίξει την καταγγελία του.
Η αλήθεια ωστόσο ήταν ότι το 6χρονο παιδί δεν είπε ποτέ τίποτα και δεν επανέλαβε καμία από τις λέξεις που ισχυρίστηκε ο δάσκαλος, καθώς, όπως δήλωσαν οι γονείς του και επιβεβαίωσαν οι γιατροί, δεν μπορεί να μιλήσει! «Διαθέτει το μυαλό μωρού ενός έτους», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ, ότι μετά την καταγγελία, ο ίδιος και η οικογένειά του μπήκαν σε καθεστώς ελέγχου από τις αρχές, με συνέπεια να ζήσει τις χειρεότερες στιγμές στη ζωή του.

«Ο Μοχάμεντ γεννήθηκε με σύνδρομο Down. Χρειάζεται φροντίδα όλη την ημέρα. Υποστήριζαν ότι είναι τρομοκράτης. Αυτό είναι τόσο ηλίθιο και νομίζω πως πρόκειται καθαρά για διάκριση. Είναι 100% διάκριση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 6χρονου.

Η αστυνομία της περιοχής δήλωσε ότι η έρευνα για την οικογένεια ολοκληρώθηκε. Η Οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών, ωστόσο, διεξάγει τη δική της έρευνα, προκειμένου να γίνει γνωστό αν το κίνητρο του δασκάλου ήταν η λανθασμένη εντύπωση, ή υπήρξαν ρατσιστικά κριτήρια.