Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΤΗΝΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ... ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΝΗΝΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 57ΧΡΟΝΟ

"Έφυγε" το βράδυ ο εν ενεργεία δήμαρχος της Τήνου, Σίμος Ορφανός, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Ο Δήμαρχος αντιμετώπιζε το τελε...

δήμαρχος της Τήνου





"Έφυγε" το βράδυ ο εν ενεργεία δήμαρχος της Τήνου, Σίμος Ορφανός, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Ο Δήμαρχος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας.

Ο δήμαρχος της Τήνου, όμως, δεν το έβαζε κάτω. Ο Σίμος Ορφανός ήταν σωστός μαχητής μέχρι το τέλος. Η είδηση έχει συγκλονίσει το νησί, που έχασε τον δήμαρχό του, ο οποίος όμως πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος.




Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή στις 15:00 στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου.

Ποιος ήταν ο Σίμος Ορφανός

Ο Σίμος Ορφανός γεννήθηκε το 1960 στην Τήνο, όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια. Το 1977, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εκεί τελείωσε το Λύκειο. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Σουράνη και έχουν τέσσερα παιδιά.

Εργάστηκε στα δομικά έργα, στο Τεχνικό Γραφείο του πολιτικού Μηχανικού Γιώργου Κρητικού. Υπηρέτησε την πατρίδα ως έφεδρος Αξιωματικός και φέρει το βαθμό του εφέδρου Λοχαγού.

Το 1984, επέστρεψε στην Τήνο και εργάστηκε στις επιχειρήσεις του πατέρα του, Ιωάννη Ορφανού. Από το 1991 που ο πατέρας του εκλέχθηκε Δήμαρχος Τήνου, ανέλαβε εξ ολοκλήρου και διευθύνει μέχρι σήμερα το Τεχνικό του Γραφείο και τις Επιχειρήσεις του.