Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» Η 45ΧΡΟΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου, Δημήτρη Στριμπάγκ...

Κρήτη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρώην σύζυγος του ψυχίατρου - Τι δήλωσε η ίδια






Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου, Δημήτρη Στριμπάγκου που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του.

Ολοκληρώθηκε η απολογία της πρώην συζύγου του ψυχίατρου, Δημήτρη Στριμπάκου για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Χανιόπορτας.




Με απόφαση του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ αρνήθηκε με σθένος την εμπλοκή της στη συγκεκριμένη υπόθεση, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση.

Να σημειωθεί πάντως ότι εκτός από τον ψυχίατρο για κατάθεση κλήθηκε, νωρίτερα, στην ανακρίτρια και η κόρη τους που είναι φοιτήτρια.

Επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης στο Α.Τ. της περιοχής κάθε μήνα.

Η ίδια σημείωσε ότι «η αλήθεια θα λάμψει και θα αποκαλυφθούν οι συκοφάντες», ενώ δήλωσε χαρούμενη και κουρασμένη, πέφτοντας συγκινημένη στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων...

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Στριμπάκος το βράδυ της Πέμπτης βγήκε από το ιατρείο του στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του. Τη στιγμή που έμπαινε σε ένα πάρκινγκ, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, να κάνει στροφή δέχθηκε την επίθεση των αγνώστων για την ώρα ανδρών, οι οποίοι πυροβόλησαν το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και τα θραύσματά τους να τραυματίσουν τον ψυχίατρο στο πρόσωπο.

Διατηρώντας την ψυχραιμία του ο κ. Στριμπάκος κατάφερε να οδηγήσει το ΙΧ του μέχρι το φαρμακείο, όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου δεν ήταν η πρώτη φορά που άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα εναντίον του και όπως διατείνεται είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν.
Με πληροφορίες από cretapost, cretalive  -  newsbomb.gr/