Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Η 43ΧΡΟΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΑΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΟΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ...

Εφυγε από την ζωή η 43χρονη Αποστολία Σταμάτη που είχε συγκινήσει τον Βόλο με τον γάμο της με τον αγαπημένο της Τάσο μέσα στο Νοσοκομεί...






Εφυγε από την ζωή η 43χρονη Αποστολία Σταμάτη που είχε συγκινήσει τον Βόλο με τον γάμο της με τον αγαπημένο της Τάσο μέσα στο Νοσοκομείο Βόλου στη διάρκεια νοσηλείας της.

Η 43χρονη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, όπως γνωστοποίησε ο γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος μέσω ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, στην οποία αναφέρει:




"Έφυγε από κοντά μας για το ταξίδι στην αιωνιότητα η Αποστολία Σ. σε ηλικία 43 ετών μετά από ολιγόωρη νοσηλεία στην Α Παθολογική.
Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας έφυγε από τη ζωή ευτυχισμένη αφού παντρεύτηκε το Τάσο τον άνθρωπο που αγάπησε όσο τίποτε άλλο. Κατάφεραν μετά το γάμο στο τμήμα τον Ιούλη 2017 να πάνε και ταξίδι του μέλιτος μετά την έξοδο της απο το Νοσοκομείο.

Το χάρηκε πολύ ήταν ευτυχισμένη. Δίπλα της όπως πάντα ο σύζυγος της, τα αδέρφια της οι συγγενείς και οι φίλοι της.
Καλό ταξίδι στο Παράδεισο Αποστολία Σ.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια της από το προσωπικό της ΑΠ".

Ο σύζυγός της, οι οικείοι της, συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτισαν σήμερα Δευτέρα σ τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς, όπου τελέστηκε η κηδεία της.


taxydromos