Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...! 3 ΜΑΤ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ...!

Στο travelstyle.gr συμμεριζόμαστε τους προβληματισμούς σας αυτές τις μέρες, όπου κι αν είστε και προσπαθούμε να σας δώσουμε πρακτικές...





Στο travelstyle.gr συμμεριζόμαστε τους προβληματισμούς σας αυτές τις μέρες, όπου κι αν είστε και προσπαθούμε να σας δώσουμε πρακτικές λύσεις.





Σας παραθέτουμε ένα άρθρο που βρήκαμε για εσάς στο ίντερνετ, που θα σας βοηθήσει -όσο αυτό είναι δυνατό με θεμιτά μέσα- να κερδίσετε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Δείτε παρακάτω το άρθρο με τις χρηστικές συμβουλές:

«Όντας ο Βενιαμίν της οικογένειας έμαθα να είμαι αυτός που θα έπρεπε να παίρνει το φλουρί κάθε χρόνο. Αδερφή, μάνα, πατέρας, παππούς, γιαγιά χαίρονταν όταν έπεφτε σε μένα. Μόνο που αυτό συνέβη τελευταία φορά το 2004. Το 2004 βγαίνοντας, δηλαδή προς 2005.

Από τότε δεν έχω δει φλουρί ούτε το 2013 που έβαλε η μάνα μου 3 φλουριά στην βασιλόπιτα επειδή είχα σκυλιάσει να το πάρω. Πήρε ένα ο Χριστός, ένα ο φτωχός κι ένα ο παππούς. Του φτωχού το οικειοποιήθηκα.

Για φέτος έχω σκεφτεί τρόπους για να είναι το φλουρί στο κομμάτι μου. Κι ας μου κάτσει στον λαιμό. Πέντε είναι και στους λέω just in case.

1.Αγόρασε εσύ την βασιλόπιτα και βάλε ΕΣΥ το φλουρί. Αν είναι χειροποίητη βάλε ΕΣΥ το φλουρί. Γενικώς, μην αφήσεις άλλον να βάλει το φλουρί.

2. Όταν έρθει η στιγμή πιάσε εσύ το μαχαίρι στα χέρια σου. Κάντε όλοι πίσω. Μάνα φύγε κρατάω μαχαίρι!