Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΝΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ... ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ!

Η αυτοκτονία του νεαρού στο Ρέθυμνο σοκάρει την Κρήτη. Ο τραγικός πατέρας, γνωστός επιχειρηματίας, έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να σ...





Η αυτοκτονία του νεαρού στο Ρέθυμνο σοκάρει την Κρήτη. Ο τραγικός πατέρας, γνωστός επιχειρηματίας, έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει το παιδί του...
Η αυτοκτονία του 30χρονου νεαρού, με βουτιά θανάτου από γέφυρα επί του ΒΟΑΚ, νότια του Ρεθύμνου, συγκλονίζει ολόκληρη την Κρήτη.




Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης (06-12-2017). Ο νεαρός άνδρας πήγε με το αυτοκίνητό του στην περιοχή, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, βγήκε από το όχημα και πήδηξε στο κενό. Ο πατέρας του τον ακολουθούσε με το δικό του ΙΧ, σε μία απελπισμένη προσπάθεια να τον αποτρέψει να αυτοκτονήσει, καθώς νωρίτερα ο 30χρονος του είχε πει ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε ειδικό διασωστικό όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου με 4 άνδρες το οποίο και προσεγγίσε το σημείο που κατέπεσε η σορός του νεαρού άνδρα από μεγάλο ύψος.

Η επιχείρηση των ανδρών της πυροσβεστικής υπηρεσίας διήρκεσε 25 λεπτά της ώρας. Στη συνέχεια η σορός του άτυχου άνδρα παραδόθηκε στο συνεργείο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία νεκροτομή.

Η αστυνομία έχει επιληφθεί της προανάκρισης για το περιστατικό, ενώ το αγροτικό όχημα που άφησε ο αυτόχειρας πίσω του, πριν τη μοιραία βουτιά στο κενό δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Πρόκειται για γιο γνωστού επιχειρηματία του Ρεθύμνου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πτώση από γέφυρα του ΒΟΑΚ στο Γαλλιανό φαράγγι. Είναι πολλοστή φορά που επιλέγεται μία από τις γέφυρες του ΒΟΑΚ νότια του Ρεθύμνου από κάποιον πολίτη σε απόγνωση που προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα…

Πηγή: neakriti.gr