Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ... ΤΗΝ 28Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

Η 28η Δεκεμβρίου είναι η χειρότερη μέρα της εορταστικής περιόδου σύμφωνα με έρευνα.«Η συννεφιασμένη μέρα», όπως συνηθίζουν να την αποκ...




Η 28η Δεκεμβρίου είναι η χειρότερη μέρα της εορταστικής περιόδου σύμφωνα με έρευνα.«Η συννεφιασμένη μέρα», όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν, είναι η μέρα που οι οικογενειακοί καβγάδες ευδοκιμούν. Είναι επίσης η μέρα που το ένα τρίτο του κόσμου αρχίζει να ανησυχεί για τις ατασθαλίες και τις υπερβολές στις οποίες υπέπεσε, τη χρονιά που πέρασε.





Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία διεξήχθη από την εταιρία Kwik Fit, οι τρεις κυριότεροι λόγοι για τους οποίους ξεσπά ένας καβγάς είναι: η κριτική από μέλη της οικογένειας, η ανάρμοστη συμπεριφορά και διάφορες οικογενειακές υποχρεώσεις και δουλειές οι οποίες «φορτώνονται» σχεδόν πάντα άνισα σε ένα μέλος της οικογένειας.

Η έρευνα επίσης ισχυρίζεται ότι το μέρος κατά το οποίο είναι πιο πιθανό να λάβουν χώρα οι οικογενειακοί καβγάδες είναι το αυτοκίνητο και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια που η οικογένεια βρίσκεται καθ’ οδόν προκειμένου να επισκεφθεί τουςσυγγενείς.