Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΑΘΜΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Έκρηξη σημειώθηκε στη Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης, έναν από τoυς πιο πολυσύχναστους σταθμούς λεωφορείων της πόλης στο κεντρικό Μ...

Έκρηξη Μανχάταν: Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη (Pics+Vids)




Έκρηξη σημειώθηκε στη Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης, έναν από τoυς πιο πολυσύχναστους σταθμούς λεωφορείων της πόλης στο κεντρικό Μανχάταν, σήμερα (11/12) λίγο πριν από τις 07:30 (τοπική ώρα) σε ώρα αιχμής.



Πριν από λίγο, το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε, επικαλούμενο πυροσβέστες της Νέας Υόρκης, πως οι τραυματίες από την έκρηξη είναι τέσσερις, η ζωή κανενός από τους οποίους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως ένας άνθρωπος συνελήφθη, αλλά δεν έχει ακόμη αναφέρει λεπτομέρειες για τον μηχανισμό που χρησιμοποιήθηκε στην έκρηξη.
Ο ύποπτος που συνελήφθη για την έκρηξη και απεικονίζεσαι στην παρακάτω φωτογραφία τραυματισμένος, αναγνωρίστηκε ως o 27χρονος με Ακαγιέντ Ουλάχ, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές που ζει στο Μπρούκλιν και βρίσκεται στις ΗΠΑ τα τελευταία επτά χρόνια.
DQxe9JiUEAAW6GW copy
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στη Νέα Υόρκη ήταν «απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας».
Ο δήμαρχος είπε πως δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και ότι πιστεύεται ότι ο ύποπτος έδρασε μόνος του. newsbomb