Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΝΕΚΡΗ 26ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης παραμονές Χριστουγέννων, καθώς μια νεαρή γυναίκα, 26 μόλις χρόνων έχασε τη ζωή της εγκλωβισμένη μέ...






Τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης παραμονές Χριστουγέννων, καθώς μια νεαρή γυναίκα, 26 μόλις χρόνων έχασε τη ζωή της εγκλωβισμένη μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου που οδηγούσε.



Το θανατηφόρο τροχαίο γύρω στις 14:30 στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όταν η οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα σε σταθερό αντικείμενο, με αποτέλεσμα την ανατροπή του. Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης η 26χρονη εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της 3ης ΕΜΑΚ. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες της Τροχαίας, ωστόσο όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση του απεγκλωβισμού ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη κοπέλα.

Τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα διερευνώνται.

Στο ΠΑΓΝΗ η νεαρή οδηγός του δεύτερου τροχαίου

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της οδηγού το αυτοκίνητο της οποίας ανατράπηκε στον επαρχιακό δρόμο Ηρακλείου – Σταυρακίων. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, στο ύψος του ΠΑΓΝΗ, όταν – για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – ένα ΙΧ με οδηγό μια 30χρονη γυναίκα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της αστυνομίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και δύναμη της 3ης ΕΜΑΚ με πέντε άνδρες που ξεκίνησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού. Λίγη ώρα αργότερα, η οδηγός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια και με το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Τα τραύματα της δεν εγκυμονούν κινδύνους για τη ζωή της.


cretalive