Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ 22ΧΡΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ...

Μεγάλη είναι η αγωνία της οικογένειας της 22χρονης Iuliana Tudos που εξαφανίστηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Λονδίνο, στην...






Μεγάλη είναι η αγωνία της οικογένειας της 22χρονης Iuliana Tudos που εξαφανίστηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Λονδίνο, στην περιοχή του Χαριγκέι. Η νεαρή γυναίκα εθεάθη τελευταία φορά στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου 2017, αφού πέρασε το απόγευμα με φίλους της.




Τους είπε ότι θα έπαιρνε το λεωφορείο για το σπίτι της και ότι θα τους συναντούσε το βράδυ σε άλλη κατοικία για να περάσουν μαζί την παραμονή Χριστουγέννων.

Η Iuliana, την οποία φωνάζουν και Julie , δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι που θα συναντούσε τους φίλους της και κανείς δεν την είδε ή την άκουσε από τότε. 

Οι αρχές ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού η εξαφάνιση δεν ήταν κάτι που θα έκανε η νεαρή, σύμφωνα με τους φίλους και την οικογένειά της.

Η 22χρονη Iuliana έχει ύψος 1,55 και είναι ελληνικής και ρωσικής καταγωγής. Είναι αδύνατη και φοράει γυαλιά. Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ένα κόκκινο φούτερ, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα παπούτσια. Κρατούσε, επίσης, ασπρόμαυρη τσάντα.

Πηγή πληροφοριών: SigmaLive, Insligton Gazette