Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ - ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ

Οι γονείς του νεαρού που εντοπίστηκε νεκρός στην Κάλυμνο φαίνεται να επιμένουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και για το λόγο...





Οι γονείς του νεαρού που εντοπίστηκε νεκρός στην Κάλυμνο φαίνεται να επιμένουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και για το λόγο αυτό εμφανίστηκαν σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στη ΓΑΔΑ, όπου κατά πληροφορίες κατέθεσαν μήνυση κατ΄αγνώστων.
Οι γονείς αναμένεται να ζητήσουν νέα νεκροψία, αμφισβητώντας το πόρισμα του ιατροδικαστή Πάνου Κοτρέτσου.





Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής Ρόδου που πραγματοποίησε τη νεκροψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν υπάρχει κανένα εύρημα εγκληματικής ενέργειας. Πρόκειται για ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους και αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ, διότι ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα που είχε. Με λίγα λόγια το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητο».

Ο Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε νεκρός το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ότι το σώμα του άτυχου φοιτητή, που έφερε εκδορές, είχε μετακινηθεί.

Πηγή: reader.gr