Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

Φως στο άγριο έγκλημα που συντάραξε πριν από λίγες μέρες την τοπική κοινωνία της Ξάνθης με πρωταγωνιστές έναν πατέρα ο οποίος σκότωσε μ...

Σοκάρει το πόρισμα του Ιατροδικαστή για το άγριο έγκλημα στην Ξάνθη




Φως στο άγριο έγκλημα που συντάραξε πριν από λίγες μέρες την τοπική κοινωνία της Ξάνθης με πρωταγωνιστές έναν πατέρα ο οποίος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 18χρονη κόρη του, ρίχνει το πόρισμα του Ιατροδικαστή.

Tο πρωί του Σαββάτου (23/12) πραγματοποιήθηκε από τον Ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, η νεκροτομή στη σωρό της άτυχης 18χρονης από τη Σμίνθη της Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ότι πριν την πνίξει ο 49χρονος πατέρας της, υπήρξε πάλη.




Από τη νεκροτομή αποσαφηνίστηκε πλήρως η αιτία θανάτου της κοπέλας που είναι ο στραγγαλισμός με τα χέρια. Μάλιστα, όπως σημειώνεται από την εξέταση των δύο σωρών, προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη για ώρα καθώς βρέθηκαν στο σώμα της κοπέλας εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις.

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε τα αρχικά ευρήματα της νεκροψίας και την άποψη του ιατροδικαστή ότι ήταν ένας βίαιος θάνατος για την άτυχη 18χρονη.

Τέλος, αφού τη στραγγάλισε, ο πατέρας της 18χρονης πήγε αμέσως και κρεμάστηκε, αφήνοντας ένα σημείωμα που εξηγεί του λόγους για τους οποίους αφαίρεσε τη ζωή της κόρης του.

Σε τραγική κατάσταση οι αδελφές του θύματος

Το άγριο έγκλημα και η αυτοκτονία του πατέρα τους, προκάλεσαν ισχυρό κλονισμό στις τέσσερις αδελφές της 18χρονης, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα τους είχε πεθάνει πριν από χρόνια και ο 49χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική Αλεξανδρούπολης απ' όπου βγήκε με τριήμερη άδεια, λόγω των εορτών, προκαλώντας τεράστια ερωτήματα για όσους βεβαίωσαν πως ήταν σε θέση να λάβει την άδεια αυτή και να επισκεφθεί την οικογένειά του.

Ο 49χρονος παιδοκτόνος παρακολουθούταν αρκετά χρόνια από τους γιατρούς της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου θεωρούταν «ήσυχος» ασθενής, καθώς δεν ήταν ποτέ επιθετικός και συμμορφώνονταν στη φαρμακευτική αγωγή.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, αλλά και της κλινικής, λένε ότι ήταν πολύ προστατευτικός με τις πέντε κόρες του, ειδικά μετά το θάνατο της μητέρας τους.

Πηγή: xanthi2.gr