Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ....!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ 16ΧΡΟΝΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ...!!!

Η 16 ετών Ντιλέκ Ι. στο Γκαζιοσμάνπασά, δολοφονήθηκε με την μαντίλα της, από τον φίλο της με τον οποίο συζούσε και ήταν δραπέτης φυλα...





Η 16 ετών Ντιλέκ Ι. στο Γκαζιοσμάνπασά, δολοφονήθηκε με την μαντίλα της, από τον φίλο της με τον οποίο συζούσε και ήταν δραπέτης φυλακών

Ο δράστης έβαλε το πτώμα σε μια βαλίτσα και ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από το σημείο, τον σταμάτησε η αστυνομία και τον συνέλαβε.




Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 01:30. Σε ένα εγκαταλελειμμένο παράπηγμα επί της οδού Πιναρ στην συνοικία Γιλντίζταμπγιά. Ο Αχμέτ Σαχίν (31) δραπέτης των φυλακών του Γκαζιαντεπ, για άγνωστο λόγο άρχισε να μαλώνει με την 16 ετών Ντιλέκ Ι. με την οποία συζούσε. Καθώς ο καβγά συνεχίστηκε, επενέβη η αδερφή του Αχμέτ Σαχίν και τους ηρέμησε. Λίγο μετά η νέα κοπέλα αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της στο Γκαζιάντεπ. H νέα κοπέλα πήγε μέχρι το ΚΤΕΛ της Δημοκρατίας-15ης Ιουλίου και πήρε το εισιτήριο της, αλλά εκεί την ακολούθησε και την βρήκε ο Σαχίν. Την πήρε με το ζόρι και την πήγε στο σπίτι όπου μένει προσωρινά η αδερφή του στην περιοχή Γκαζιοσμάνπασά. Και μετά σε ένα παράπηγμα που δεν χρησιμοποιείται στα 20 μέτρα πιο πέρα.

Εκεί την έπνιξε με την μαντίλα της και ακολούθως την έβαλε σε μια μεγάλη βαλίτσα. Περίοικοι που είχαν ακούσει θορύβους γύρω από το παράπηγμα, κάλεσαν την αστυνομία. Η αστυνομία συνέλαβε τον Σαχίν την ώρα που έφευγε και τον μετέφεραν στο Α.Τ.

………………

DHA 27/11/2017 - http://tourkikanea.gr