Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.... 12ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΟΡΦΑΝΟ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ...

Στο νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται ένας 12χρονος που έπεσε χθες από την ταράτσα διώροφης οικοδομής στον Βόλο, κάτω από άγνωστες συ...






Στο νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται ένας 12χρονος που έπεσε χθες από την ταράτσα διώροφης οικοδομής στον Βόλο, κάτω από άγνωστες συνθήκες.




Ο 12χρονος, που είναι παιδί με αναπηρία και ορφανός από πατέρα, ανέβηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην ταράτσα του σπιτιού όπου διαμένει με την μητέρα του και βρέθηκε στο κενό. Γείτονες και διερχόμενοι που είδαν το παιδί να πέφτει στο πεζοδρόμιο, ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι, καθώς υπέστη κάταγμα. Επίσης, λόγω της πτώσης έσπασε ένα δόντι, ενώ θα εξεταστεί από παιδοψυχίατρο.

Το παιδί νοσηλεύεται , εκτός κινδύνου, στη Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου. Οι γιατροί θεωρούν τύχη που ο 12χρονος δεν χτύπησε στο κεφάλι και δεν έπαθε ζημιά σε άλλα ζωτικά όργανα.

Οι αρχές εκτιμούν πως πιθανώς να πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 12χρονος είχε προσπαθήσει και στις 6 Δεκεμβρίου να πέσει από την ταράτσα. Τότε ευτυχώς είχε επέμβει και είχε σώσει το παιδί πριν «βουτήξει» στο κενό ένας αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή πληροφοριών: magnesianews.gr