Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ... ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ» ΛΑΒΡΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «SIGMA» - ΒΙΝΤΕΟ

Λάβρος κατά του τηλεοπτικού σταθμού Sigma, εμφανίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, σε τηλεφωνική του παρέμβαση κατά την οποία του ζη...





Λάβρος κατά του τηλεοπτικού σταθμού Sigma, εμφανίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, σε τηλεφωνική του παρέμβαση κατά την οποία του ζητήθηκε όπως εξηγήσει τη θέση του, για δήλωση που του αποδόθηκε, ότι προτείνει λύση δυο κρατών στο Κυπριακό.





Ο Αρχιεπίσκοπος, μιλώντας για ένα περίπου 20λεπτο στην μεσημβρινή εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και Κάτι», ανέφερε ότι δεν είναι οπαδός της λύσης δυο κρατών αλλά του ενιαίου κράτους και πως δεν τα είπε ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως μεταδόθηκαν.

Προς το τέλος της μακράς του τοποθέτησης ο Αρχιεπίσκοπος, επέλεξε να καταφερθεί εναντίον του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, θεωρώντας ότι υπήρχε προσπάθεια παγίδευσης του και απομόνωσης φράσεων του κάτι που ως τηλεθεατές δεν διαπιστώσαμε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Χριστοφίδου παρά το έντονο των τοποθετήσεων του Αρχιεπισκόπου κράτησε την ψυχραιμία της και απαντούσε νηφάλια και με σεβασμό στον Μακαριότατο.

Ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα είπε: «ξέρω το κανάλι σας που με κατηγορεί επί καθημερινής βάσεως».

Ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «δεν έπρεπε να κατεβώ σε αυτό το επίπεδο να σας μιλήσω σήμερα», χαρακτηρίζοντας μέχρι και «πάπια» την παρουσιάστρια.

Ο Μακαριότατος αναφέρθηκε και στην αντίδραση που είχε όταν αντίκρισε το μικρόφωνο του Sigma στην συνάντηση που είχε με τους μαθητές την Τρίτη 28/11, ημέρα όπου του αποδόθηκε η σχετική επίμαχη δήλωση για τα περί λύσης δυο κρατών.

Η τηλεφωνική επικοινωνία έκλεισε με τον Αρχιεπίσκοπο να ακούγεται στον αέρα να απευθύνεται σε άλλα άτομα που είχε γύρω του λέγοντας τους «εεεκατάλαβες…».

Δείτε το βίντεο:



tothemaonline