Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΦΤΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ...!!! ΤΩΡΑ: ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΔΕΙΤΕ LIVE

Πρωτοφανείς εικόνες στο Ειρηνοδικείο - Ξεκινούν 29 πλειστηριασμοί - Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ δεν αφήνουν τους διαμαρτυρόμενους να μπουν στ...





Πρωτοφανείς εικόνες στο Ειρηνοδικείο - Ξεκινούν 29 πλειστηριασμοί - Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ δεν αφήνουν τους διαμαρτυρόμενους να μπουν στην αίθουσα




Άγριο ξύλο, υβριστικά συνθήματα, σπρωξίματα και μεγάλη ένταση συνθέτουν το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί αυτή την ώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου πρόκειται να ξαναρχίσουν οι πλειστηριασμοί.


Το κτίριο του Ειρηνοδικείου Αθηνών στην οδό Λουκάρεως αστυνομοκρατείται. Μετά τον τερματισμό των κινητοποιήσεων των συμβολαιογράφων, έχουν προγραμματιστεί 29 πλειστηριασμοί ακινήτων μόνο για σήμερα.




Προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι πλειστηριασμοί, στο κτίριο του Ειρηνοδικείου βρίσκονται τρεις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης! Τα ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την αίθουσα του δικαστηρίου και δεν επιτρέπουν στα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω», τις άλλες συλλογικότητες, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και στα μέλη του ΠΑΜΕ που αναμένονται να μπουν ώστε να προσεγγίσουν τους συμβολαιογράφους.

Σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, παράλληλα με την επανέναρξη των φυσικών πλειστηριασμών ξεκινούν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Η επανέναρξη της διαδικασίας εκπλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων οφειλετών δείχνει τη σφοδρή επιθυμία των δανειστών να ξεκινήσειη εφαρμογή μέτρων αναγκαστικής κατάσχεσης για τους οφειλέτες.







PROTO THEMA