Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ: ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ IPHONΕ ΣΠΑΝΕ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Το iPhone X φτάνει στην Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεπεράσει τις 7.500 συσκευές...




Το iPhone X φτάνει στην Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεπεράσει τις 7.500 συσκευές μόνο στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (Κωτσόβολος, Πλαίσιο κ.λπ.).

Στις παραγγελίες αυτές δεν περιλαμβάνονται εκείνες που έχουν πραγματοποιηθεί στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.




Πληροφορίες της «Καθημερινής» κάνουν λόγο για συνολική ζήτηση περισσότερων των 12.000 συσκευών iPhone X στη χώρα μας, πέντε ημέρες πριν από το επίσημο λανσάρισμά του. Μάλιστα, οι εταιρείες λιανικής επιχειρούν να δελεάσουν όσο γίνεται περισσότερους πελάτες, διαφημίζοντας τις προπαραγγελίες και τις 48 άτοκες δόσεις.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι οι Ελληνες ετοιμάζονται πριν από τα Χριστούγεννα να διαθέσουν τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του τελευταίου δημιουργήματος της Apple.

Σημειώνεται ότι η τιμή του iPhone X στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλότερη από τις ΗΠΑ και κυμαίνεται, ανάλογα με το μοντέλο, από 1.200 έως 1.300 ευρώ.

Παράγοντες της αγοράς αναφέρουν ότι το αμέσως προηγούμενο καλύτερο λανσάρισμα κινητού στη χώρα μας ήταν του iPhone 6, όπου πριν ακόμη κυκλοφορήσει στην Ελλάδα είχε σημειωθεί ζήτηση (προπαραγγελίες) για 4.500 συσκευές. Σήμερα, η αντίστοιχη ζήτηση για το iPhone Χ είναι τουλάχιστον διπλάσια, χωρίς η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί.