Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ - ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο πατρικό του, ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο σπίτι είχε βρει καταφύγιο λίγο πριν τη σύλληψή του ο 58χρονος που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη...




Στο πατρικό του, ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο σπίτι είχε βρει καταφύγιο λίγο πριν τη σύλληψή του ο 58χρονος που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη.



Το σπίτι κοντά στο στάδιο της Νέας Ιωνίας δεν κατοικείται. Σπάνια πήγαινε ο 58χρονος στην γειτονιά όπου μεγάλωσε. Φαίνεται όμως ότι ο άνθρωπος που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη γνώριζε ότι οι αστυνομικοί είναι στα ίχνη του και άλλαζε τόπο διαμονής.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της γειτονιάς κοντά στο στάδιο της Νέας Ιωνίας ο 58χρονος εμφανιζόταν σπάνια. Το πατρικό του είναι σε κακή κατάσταση.

Ο ίδιος τους δύο τελευταίους μήνες έμενε στο σπίτι ενός φίλου του στο Γαλάτσι. Από μια τραγική σύμπτωση μάλιστα ο δολοφόνος έμενε σε κοντινή απόσταση από την άτυχη εφοριακό.

Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής όπου βρίσκεται το πατρικό του, ο 58χρονος και ενώ είχε καιρό να κάνει την εμφάνισή του, πήγε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου μετέφερε κάποια πράγματα και μάλλον πέρασε εκεί και τη νύχτα του.



Όπως αναφέρουν άνθρωποι από τη γειτονιά που τον γνώριζαν, δεν ήξεραν ότι είχε αποφυλακιστεί. Πίστευαν ότι ήταν ακόμη στη φυλακή.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κ. ΣΤΑΜΟΥ