Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΡΦΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΛΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν 10 λεπτά πριν από τις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Χαρ.Τρικούπη και Διδότου στα Εξάρχει...






Πυροβολισμοί σημειώθηκαν 10 λεπτά πριν από τις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Χαρ.Τρικούπη και Διδότου στα Εξάρχεια. Ο δράστης πυροβόλησε τρεις με τέσσερις φορές έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και διέφυγε.




Οι σφαίρες βρήκαν την κολώνα και το δέντρο στην οδό Διδότου. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική, πιθανότατα οι πυροβολισμοί είχαν στόχο τον σκοπό της κλούβας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Η αστυνομία έχει συλλέξει μέχρι στιγμής, 3 κάλυκες που ανήκουν σε καλάσνικοφ. Οι σφαίρες ήταν διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για δύο άτομα με μαύρα ρούχα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, η οποία πέρασε από τη Χαριλάου Τρικούπη στη συμβολή με την οδό Διδότου και πυροβόλησε.

Δει τις φωτογραφίες από την Athens Voice