Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ, ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ...

Σοβαρά «ρήγματα» στην υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως δημιουργεί η εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων... Στην 200ή ...





Σοβαρά «ρήγματα» στην υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως δημιουργεί η εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων...




Στην 200ή δικάσιμο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (17-11-2017) ο δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας, ο οποίος είναι αδερφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ανεξάρτητου Ευβοιώτη βουλευτή Νίκου Μίχου, αν και εξακολουθεί να είναι συνήγορος του επίσης ανεξάρτητου και πρώην Χρυσαυγίτη βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση.

Ο εναπομείνας δικηγόρος του Νίκου Μίχου, είναι ο Γιάννης Ζωγράφος ο οποίος έλαβε το λόγο και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με απόφαση του εντολέα μου δεν συμμετέχω στην εξέταση των μαρτύρων. Όσες κρίσεις ή πολιτικά σχόλια του εντολέα μου βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην εξέλιξη της δίκης δεν τυγχάνουν στην προηγούμενη γνώση μου και δεν επηρεάζουν την εξέλιξη της υπερασπιστικής γραμμής.»

Παράλληλα, σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Νίκος Μίχος έκανε λόγο για στημένη δίκη με ψευδομάρτυρες, ενώ επιτέθηκε με οξύτητα στην πρόεδρο του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως θα έπρεπε να ντρέπεται.

eviazoom