Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ... Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΑΠΙΑ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠ΄ΤΟΝ ΣΚΟΥΤΕΛΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΝΑ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Η οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, που σόκαρε το πανελλήνιο, συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (25.11.2017) - Ο πατέρας έβαλε φω...





Η οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, που σόκαρε το πανελλήνιο, συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (25.11.2017) - Ο πατέρας έβαλε φωτιά και παρέσυρε μαζί του στο θάνατο τα 8χρονα αγόρια του - Ο παππούς των αδικοχαμένων παιδιών μίλησε στην εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon - Μαρτυρίες φίλων της οικογένειας στην Τατιάνα Στεφανίδου - Τι αποκαλύπτει στο newsit.gr ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζάνης που εξέτασε τις τρεις σορούς



Ο πόνος για τον άδικο χαμό των δύο αγοριών στην Νέα Σμύρνη, απερίγραπτος. Ο παππούς τους δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Το έκανε καθαρά για εκδίκηση. Ζήλευε γιατί βοηθούσα την κόρη μου και τα παιδιά της», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

Και συνέχισε: «Μου είπαν στην Μονάδα του ότι έπαιρνε φάρμακα. Κακώς δεν μας ενημέρωσαν, για να μην του δίνουμε τα παιδιά. Στην Μονάδα του έβλεπε και ψυχολόγο.
Έπαιρνε τα παιδιά κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά και όποτε ήθελε. Δεν τα στερήθηκε καθόλου. Από καιρό απειλούσε ότι θα σκοτώσει εμένα, την γυναίκα μου, την πρώην γυναίκα του… Αλλά δεν περίμενα ότι θα σκοτώσει τα παιδιά του. Χτυπούσε την κόρη μου, αλλά δεν ήξερα τίποτα. Τώρα τα έμαθα«.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (25.11.2017), ο 40χρονος έγραψε με μαρκαδόρο σε έναν τοίχο «σας βαρέθηκα όλους». Και κόλλησε πολλά χαρτάκια στους τοίχους του σπιτιού.

Μηνύματα γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Μηνύματα οργής κατά του πατριού της πρώην γυναίκας του. Μηνύματα όπου αποκάλυπτε ότι είχε μοιράσει τα πράγματά του σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Μετά, έβαλε φωτιά σε ένα στρώμα και σε ρούχα. Είχε φροντίσει να κλείσει πόρτες και παράθυρα. Να κλειδώσει την εξώπορτα για να μην μπορεί να βγει ή να μπει κανείς.




«Κτήνος!» – «Απειλούσε για τα πεθερικά και την γυναίκα του

Αδερφικός φίλος του 40χρονου ανέφερε πως «τα παιδιά του τα λάτρευε. Έλεγε «αν ακουμπήσει κάποιος τα παιδιά μου, θα τον σκοτώσω. Θα τον διαλύσω για τα παιδιά μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έκανε αυτό το πράγμα… Τον κοντράρανε -απ’ ό,τι έλεγε αυτός- η πρώην γυναίκα του και τα πεθερικά του. Απειλούσε για τα πεθερικά του και την γυναίκα του. Έλεγε «δεν με αφήνουν να δω τα παιδιά μου, μπορεί να φτάσω στα άκρα». Άλλες φορές έλεγε ότι θα τα παρατήσει όλα και θα φύγει στο εξωτερικό».

Από την πλευρά του, οικογενειακός φίλος χρησιμοποίησε πολύ σκληρά λόγια για τον πατέρα, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon.
«Όταν παντρεύτηκε, μέσα στο σπίτι του, το μόνο που κουβάλησε ήταν το τομάρι του. Ο πεθερός και η πεθερά του τον αγκάλιασαν, αλλά αυτός δεν τους σεβάστηκε ποτέ. Το μόνο που σκεφτόταν εκείνος ήταν πώς θα τους καβαλήσει. Αυτά τα κτήνη δεν μπορείς να τα καταλάβεις. Η οικογένεια της Δέσποινας τους φρόντιζε… Αυτός είχε ένα μίσος, γιατί όταν έβλεπε ότι οι άλλοι τον βοηθούν δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί την γυναίκα του«.

Ακούστε όσα είπαν στην εκπομπή «Tatiana Live»



Τα παιδιά, όπως και ο πατέρας, πέθαναν από την εισπνοή καπνού. Αυτό δήλωσε στο newsit.gr ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης. «Ο θάνατος οφείλεται στην εισπνοή αιθάλης» τόνισε. Όπως είπε, εγκαύματα, δεν είχε κανείς από τους τρεις.

Τα χέρια των παιδιών ήταν μαυρισμένα από τον καπνό. Πολύ περισσότερο, μαυρισμένο ήταν το σώμα του πατέρα. Που σημαίνει, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πως ο πατέρας ήταν περισσότερο εκτεθειμένος στον καπνό από τη φωτιά που ο ίδιος έβαλε.

Ακούστε τι δήλωσε ο ιατροδικαστής στο newsit.gr






Τα δυο παιδιά είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα του. Γείτονες του 40χρονου στη Νέα Σμύρνη περιέγραψαν, λίγες ώρες μετά την τραγωδία, και τον ίδιο ως έναν στοργικό πατέρα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (25.11.2017), ο 40χρονος έβαλε σε εφαρμογή αυτό που φαίνεται πως από καιρό σχεδίαζε. Έγραψε με μαρκαδόρο σε έναν τοίχο «σας βαρέθηκα όλους». Και κόλλησε πολλά χαρτάκια στους τοίχους του σπιτιού.

Μηνύματα γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Μηνύματα οργής κατά του πατριού της πρώην γυναίκας του. Μηνύματα όπου αποκάλυπτε ότι είχε μοιράσει τα πράγματά του σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.



Μετά, έβαλε φωτιά σε ένα στρώμα και σε ρούχα. Είχε φροντίσει να κλείσει πόρτες και παράθυρα. Να κλειδώσει την εξώπορτα για να μην μπορεί να βγει ή να μπει κανείς.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι τα παιδιά βρέθηκαν στο χολ. Πως ίσως να προσπάθησαν να σωθούν. Ή να σώσουν τον πατέρα τους. Τα χεράκια των δυο αγοριών ήταν κατάμαυρα από τον καπνό.

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε αλλά ο καπνός ήταν αρκετός για να σκοτώσει τον πατέρα και τα δυο παιδιά. Οι άνδρες της πυροσβεστικής που έφτασαν στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος με τσεκούρι για να βρεθούν αντιμέτωποι με την ανείπωτη τραγωδία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ


newsit