Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ...!! ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΚΑΚΑΔΕΣ...!

Σκληρές συγκρούσεις ξέσπασαν ανάμεσα σε δυνάμεις ασφαλείας και ομάδα του PKK, στην περιοχή της Κερασούντας. Σύμφωνα με την Μilliyet στάλ...

Σκληρή μάχη ανταρτών του PKK και τούρκων καταδρομέων στην Κερασούντα




Σκληρές συγκρούσεις ξέσπασαν ανάμεσα σε δυνάμεις ασφαλείας και ομάδα του PKK, στην περιοχή της Κερασούντας. Σύμφωνα με την Μilliyet στάλθηκαν ενισχύσεις στην περιοχή.




Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, μετά την σύλληψη του Μουσταφά Τολουτσάν, ενός μαχητή του PKK με την κωδική ονομασία «Αράμ» στην επαρχεία της Κερασούντας, οι επιχειρήσεις κατά των ομάδων του PKK που δραστηριοποιούνται εκεί, επεκτάθηκαν.

Από τις Αρχές δηλώθηκε πως μια ιδιαίτερα «θερμή» επαφή σημειώθηκε στα σύνορα των επαρχιών Γιγλιντερέ και Ντερελί, στο πλαίσιο του «χτενίσματος» που κάνουν μονάδες κομάντος για ομάδες του PKK. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα μεγάλος αριθμός στρατοχωροφυλάκων και καταδρομέων γνωστών ως «Μπορντό Μπερελί» στάλθηκαν στην περιοχή.

Γεγονός είναι πως τους τελευταίους μήνες υπάρχουν ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα και οπτικό υλικό στα Τουρκικά ΜΜΕ που καταδεικνύουν την επέκταση της δράσης του PKK και σε περιοχές μη Κουρδικές, σε μια προσπάθεια δημιουργείας πολλαπλών μετώπων.