Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

Ένα αεροπλάνο κι ένα ελικόπτερο συγκρούστηκαν στον αέρα στην Αγγλία, στην περιοχή του Μπάκινχαμσαϊρ, στα ανατολικά περίχωρα του Λον...

ΣΟΚ στη Βρετανία: Αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο






Ένα αεροπλάνο κι ένα ελικόπτερο συγκρούστηκαν στον αέρα στην Αγγλία, στην περιοχή του Μπάκινχαμσαϊρ, στα ανατολικά περίχωρα του Λονδίνου

Όπως μεταδίδουν βρετανική μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν φόβοι για πολλούς νεκρούς, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις Αρχές.

A plane has come down at Waddesdon Hill - currently at scene. More to come as we have it pic.twitter.com/ZLl51n6JnP
— Hayley O'Keeffe (@misshoknews) 17 Νοεμβρίου 2017




Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11), συντρίμμια και από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν στους κήπους της ιστορικής έπαυλης Waddesdon Manor.

Και τα δύο αεροσκάφη είχαν αναχωρήσει από ένα κοντινό αεροδρόμιο, το Wycombe Air Park, σύμφωνα με το Sky News.

Πυροσβεστικά οχήματα κατέφτασαν στο σημείο με δεκάδες άνδρες της Πυροσβεστικής ψάχνοντας για επιζώντες.

«Η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να σωθούν ζωές», τονίζει η αστυνομία, καθώς εκφράζονται φόβοι για νεκρούς και τραυματίες.



«Η αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ έχει φτάσει στο σημείο κοντά στο χωριό Γουάντερσνον» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας και συνεχίζει: «Η αστυνομία συντονίζει τις έρευνες και αντιμετωπίζει το περιστατικό, το οποίο μας έγινε γνωστό στις 12:06 το μεσημέρι».

«Ο πατέρας μου άκουσε ένα δυνατό κρότο. Η μητέρα μου είπε ότι ένας άντρας, που νομίζω ότι περπατούσε κάπου εκεί κοντά, άρχισε να τρέχει προς την έπαυλη για να πει ότι είχε γίνει κάποια σύγκρουση» δήλωσε κάτοικος της περιοχής στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.


newsbomb.gr