Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ: ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝ… ΠΤΗΣΕΙ! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», πηγές του Δημοκρατικού Κόμματος αναφέρουν ότι τέσσερις γυναίκες ετοιμάζονται υποβάλουν αγωγή σε βάρος ...

Μπιλ Κλίντον: Νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις... εν πτήσει!





Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», πηγές του Δημοκρατικού Κόμματος αναφέρουν ότι τέσσερις γυναίκες ετοιμάζονται υποβάλουν αγωγή σε βάρος του Κλίντον κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση. Πρόκειται για επιθέσεις που, σύμφωνα με τις καταγγέλλουσες, πραγματοποιήθηκα μετά την αποχώρηση του από τον Λευκό Οίκο.




Στις αρχές της δεκαετίες του 2000, ο Μπιλ Κλίντον είχε προσληφθεί από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Ron Burkle ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, έκανε πολύ συχνά ταξίδια ανά τον κόσμο με το ιδιωτικό τζετ του Burkle. Στο ίδιο αεροσκάφος επέβαιναν πολύ όμορφες γυναίκες και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος του είχε δώσει το παρατσούκλι «Air F..k One», κατά το «Air Force One» (του επίσημου προεδρικού αεροσκάφους των ΗΠΑ).

Οι γυναίκες -η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή- που προτίθενται να καταγγείλουν τον Μπιλ Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση εργάζονταν ως χαμηλόβαθμες υπάλληλοι στις εταιρείες του δισεκατομμυριούχου Ρον Μπαρκλ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η υπόθεση είναι σε γνώση της Χίλαρι Κλίντον που είναι εξοργισμένη με τo σύζυγό της ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε ένα ακόμα σεξουαλικό σκάνδαλο.

newsbomb.gr