Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΟΓΛΟΥ - ΥΠΕΣΤΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Σοβαρό κίνδυνο διατρέχει η ζωή του Ναίμ Σουλεϊμάνογλου. Ο Τούρκος Ολυμπιονίκης, ο οποίος τον περασμένο μήνα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση...




Σοβαρό κίνδυνο διατρέχει η ζωή του Ναίμ Σουλεϊμάνογλου. Ο Τούρκος Ολυμπιονίκης, ο οποίος τον περασμένο μήνα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, προκειμένου να μείνει ζωντανός, όχι μόνο δεν ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας του, αλλά πλέον η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.




Ο «Ηρακλής Τσέπης» νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση του, υποβλήθηκε σε νέα λεπτή χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε 1,5 ώρα.

Ο υπουργός Υγείας της γειτονικής χώρας, Αχμέτ Ντεμιρτσάν, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ζωή του εξακολουθεί να απειλείται αλλά τα ζωτικά όργανα του παραμένουν σε καλή κατάσταση».

Να σημειωθεί πως ο Σουλεϊμάνογλου αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια σοβαρό πρόβλημα με το συκώτι του, απόρροια του εθισμού του στο αλκοόλ. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και μολονότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του.


gazzetta.gr