Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ... «ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ...»...!!!

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, όπως είναι αναμενόμενο, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Η ίδια υποστηρίζει πως η δολοφονία της κόρης τ...

ce71d488-c885-4940-accb-47ec3c467e99






Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, όπως είναι αναμενόμενο, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Η ίδια υποστηρίζει πως η δολοφονία της κόρης της ήταν προμελετημένη. Η κ. Γεωργία επιμένει, σε συνέντευξης της που πραγματοποιηθεί αυτή την ώρα, ότι η δολοφονία της κόρης της ήταν προμελετημένη καθώς υποστηρίζει πως τον δολοφόνο της Δώρας τον είχε δει στη γειτονία και πως παρακολουθούσε τη νεαρή εφοριακό.




Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνα Στεφανίδου στο κανάλι «Ε», αποκάλυψε τόσο τον Γολγοθά που περνά η οικογένεια, όσο και πτυχές του χαρακτήρα της άτυχης 32χρονης.

Μιλώντας για την κόρη της, Δώρα Ζέμπερη, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ευαίσθητο, ευγενικό και με αυξημένο το αίσθημα της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

Η κ. Γεωργία ανέφερε χαρακτηριστικά πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη της έπεσε θύμα τέτοιας άγριας δολοφονίας, αφού όπως είπε «δεν πείραζε ούτε μυρμήγκι»

«Αυτό το κάθαρμα σκότωσε το παιδί μου. Που ούτε με λουλούδι δεν το άγγιζες. Η ποινή που του αξίζει είναι ο θάνατος» είπε η άτυχη μητέρα.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποδοθεί η εσχάτη των ποινών. Το μόνο που του αξίζει είναι ο θάνατος» τόνισε η κ. Γεωργία. «Ήταν ένα παιδί που μόνο καλό έκανε, ήμουν πολύ περήφανη. Ήταν πολύ χαμηλών τόνων, δεν ήθελε να δείχνεται» προσέθεσε.