Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομ...









Τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2017-2018.





Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιος επί θεμάτων αλλοδαπών, υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης Τζανέτος Φιλιππάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.



Χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης - Ταξίαρχος Νεκτάριος Κιούλος.

Ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Ρόκκος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε στους Δόκιμους Υπαστυνόμους για το νέο εκπαιδευτικό έτος.





Παρέστησαν επίσης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων, Ταξίαρχος Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Βράντζας και ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Τζουβάνας.

Πριν την τελετή αγιασμού ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης πραγματοποίησε διάλεξη, στους σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, με θέμα: «Αστυνομία και κοινωνική προσφορά».

Ο κ. Γενικός στην πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξή του, ανέπτυξε και ανέλυσε την κοινωνική προσφορά του Σώματος δίνοντας έμφαση στο ανθρώπινο πρόσωπο του αστυνομικού, ως αρωγού και προστάτη του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα πότε η άσκηση του επαγγέλματος μετατρέπεται σε λειτούργημα προσφοράς στον άνθρωπο και την κοινωνία.

http://policenet.gr/article/φωτογραφιεσ-τελετή-αγιασμού-στις-εγκαταστάσεις-της-σχολής-αξιωματικών-ελληνικής-αστυνομίας

























policenet