Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΟΧΙ» ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΤΟΥ ΕΧΙΝΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!

Ενώ το επίσημο ελλαδικό κράτος έχει αφήσει στα νύχια του τούρκικου προξενείου την μουσουλμανική μειονότητα, ο αδιάκοπος αγώνας συγκεκρ...






Ενώ το επίσημο ελλαδικό κράτος έχει αφήσει στα νύχια του τούρκικου προξενείου την μουσουλμανική μειονότητα, ο αδιάκοπος αγώνας συγκεκριμένων φορέων αλλά και μεμονωμένων ατόμων, αποδίδει καρπούς. Ένα ακόμη περιστατικό αντίστασης των Πομάκων στην τουρκοποίηση που επιχειρούν οι γνωστοί κύκλοι στη Θράκη ΜΑΣ ήρθε, ανήμερα της επετείου του Ηρωικού «ΟΧΙ», από τον Εχίνο κάνοντας τα πρακτόρια της τουρκικής προπαγάνδας να φάνε τα φέσια τους!




Πρωί του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου 2017. Μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο του Εχίνου (εκεί που οι… δημοκράτες απαγόρευσαν στον αείμνηστο Γιώργο Καψάλη να πραγματοποιήσει Λειτουργία) θα ακολουθούσε κατάθεση στεφάνων και απόδοση τιμών στους πεσόντες του ‘40.

Η μαθητική παρέλαση που είχε προγραμματιστεί για αμέσως μετά, είχε ακυρωθεί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Ένας μουσουλμάνος δάσκαλος εμφανίστηκε στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου και μετέφερε αίτημα των μαθητών του Γυμνασίου, οι οποίοι, ήθελαν να μπούνε στον Ιερό Ναό κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και να την παρακολουθήσουν. Το αίτημά τους έγινε δεκτό από τις τοπικές αρχές κι έτσι 25 μαθητές εισήλθαν και παρακολούθησαν τα τελευταία 20 λεπτά της Θείας Λειτουργίας!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τα περασμένα χρόνια υπήρχαν καταγεγραμμένοι βανδαλισμοί (μπογιές, πέτρες, σπασμένα τζάμια κ.α.) του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου την προηγούμενη ημέρα της Εθνικής ΜΑΣ Επετείου, από τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου, που παίζουν τα παιχνίδια της Άγκυρας εις βάρος της μουσουλμανικής μειονότητας. Είναι η ώρα (και έχουμε αργήσει τραγικά) η Πολιτεία να σπεύσει στην Θράκη ΜΑΣ και να ρίξει όλο της το βάρος στους ακρίτες (που παρά τις αντιξοότητες παραμένουν και φυλάττουν Θερμοπύλες), σταματώντας ταυτόχρονα την τουρκική επέλαση!

Εφημερίδα «Στόχος»