Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΟΦΟΣ...!!! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ; ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ

Ένα νέο ντοκουμέντο φρίκης με πρωταγωνιστές ανήλικους τζιχαντιστές που ακρωτηριάζουν και στη συνέχεια αποκεφαλίζουν έναν αιχμάλωτο κ...





Ένα νέο ντοκουμέντο φρίκης με πρωταγωνιστές ανήλικους τζιχαντιστές που ακρωτηριάζουν και στη συνέχεια αποκεφαλίζουν έναν αιχμάλωτο κάπου στη μεθόριο Αφγανιστάν-Πακιστάν έδωσε στη δημοσιότητα το ISIS.




Στο αποκρουστικό βίντεο συνολικής διάρκειας οκτώ λεπτών διακρίνεται ένα παιδί, όχι μεγαλύτερο από δέκα ετών, με στολή παραλλαγής να πατά το κομμένο κεφάλι του θύματος και να απειλεί με θάνατο όσους προδίδουν τις κινήσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης στους εχθρούς της.


Το αγόρι, που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από τους ισλαμιστές εξτρεμιστές, μετείχε στην εκτέλεση του αιχμαλώτου, που είχε καταδικαστεί για «κατασκοπεία.»

Φορώντας πορτοκαλί στολή, που παραπέμπει σε εκείνη που φορούν οι κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο, ο Αφγανός άνδρας υπέστη φρικτά βασανιστήρια στα χέρια των τρομοκρατών, που τον ανέκριναν.

Στην αρχή τον έδεσαν από τα χέρια σε δύο δέντρα και τον ανάγκασαν να «ομολογήσει». Στη συνέχεια δύο έφηβοι, όπως φαίνεται, τζιχαντιστές προχώρησαν μπροστά και του έκοψαν τα χέρια με σπαθιά. Ο ένας απ’ αυτούς ανέλαβε μετά να τον αποκεφαλίσει μ’ ένα κυνηγετικό μαχαίρι, ενώ το φανατισμένο αγόρι πάτησε στο κεφάλι του κι άρχισε το παραλήρημα με τις απειλές.

Οι τζιχαντιστές λένε ότι το θύμα έδωσε πληροφορίες για το ISIS στον Πακιστανικό στρατό και τις αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Κι υποστηρίζουν ότι οι ανήλικοι δήμιοί του έχασαν τους γονείς τους σε αεροπορικές επιθέσεις.