Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ... «Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ.. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ» ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΕΦΕΥΓΑΣ...

Στα τεκταινόμενα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον r...

Ο Καρατζαφέρης βάζει φωτιά στη ΝΔ: Τύποις αρχηγός ο Κυριάκος- Ο Άδωνις είναι ο αρχηγός!




Στα τεκταινόμενα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον reafm 97,8.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε:«Η Νέα Δημοκρατία έχει δυο αρχηγούς.




Ο ένας αρχηγός είναι αυτός που υπάρχει, ο τύποις αρχηγός του κόμματος και υπάρχει και ο αρχηγός της βάσης της Νέας Δημοκρατίας.

»Αρχηγός της βάσης της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Αδωνις.

»Πιστεύω, λοιπόν, επειδή το συνειδητοποίησαν κάποιοι θέλουν να του κόψουν τα ποδάρια, έδωσαν τροφή σε οικία μέσα ενημέρωσης και γραφίδες να τον στοχοποιήσουν και αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στον άχαρο ρόλο να προσπαθεί να κόψει τα ποδάρια του Νο2, ίσως ουσία Νο1 της Νέας Δημοκρατίας».
«Θα είμαι παρών στις επόμενες εκλογές»

Στο ερώτημα τι θα κάνει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Στις επόμενες εκλογές θα είμαστε παρόντες.

»Συζητάμε για κάτι ευρύτερο, κάτι το οποίο να αποτελεί και κίνητρο ή ακόμα και μαγνήτη των αδιαφόρων.

»Γιατί αυτή τη στιγμή όλοι μετράνε με τις ψήφους των κομμάτων. Μα, το 50% δεν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές. Αυτό το 50% πρέπει να κινητοποιήσουμε, αυτό πρέπει να γοητεύσουμε για να προχωρήσουμε».