Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΜΙΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΛΟΧΑΡΤΑ; «Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να...

Ο Αμίρ κράτησε την ελληνική σημαία - Η συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα




ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΛΟΧΑΡΤΑ;

«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας - Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας», έγραψε ο πρωθυπουργός στο λογαριασμό του στο Twitter, αμέσως μετά την συνάντηση με τον 11χρονο πρόσφυγα που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση (ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΟ9ΚΑΤΣΙΑ ΕΙΤΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΩΝ) στο σπίτι του.




Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου (04/11) ο μικρός Αμίρ προκειμένου να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάννη Μουζάλα.

Ο 11χρονος από το Αφγανιστάν μαζί με την οικογένειά του έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης μέσα στο σπίτι τους, λίγες μέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε γιατί ενώ είχε κληρωθεί να κρατήσει την ελληνική σημαία, τελικά κράτησε την ταμπέλα με το όνομα του σχολείου του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Κατά την επίσκεψή του στο Μαξίμου, ο Αμίρ συνοδευόταν από τον υπουργό Μετανάστευσης, Γιάννη Μουζάλα και τον αντιδήμαρχο μεταναστών και προσφύγων της Αθήνας, Λευτέρη Παπαγιαννάκη.

newsbomb.gr