Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΔΟΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ»... ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα είναι πιθανό να αποτελέσει σημαντικό στοιχείο στις έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που σκότωσε με 1...





Ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα είναι πιθανό να αποτελέσει σημαντικό στοιχείο στις έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που σκότωσε με 14 μαχαιριές τη Δώρα Ζέμπερη.

Το τηλεφώνημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής (03.11.2017) στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Το άτομο που κάλεσε στην εκπομπή υποστήριζε ότι γνώριζε τον δολοφόνο και μάλιστα έδωσε μία πληροφορία για αυτόν.




Όπως αποδείχτηκε στην πορεία, το τηλεφώνημα έγινε από κλεμμένο κινητό και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν μια μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή. Σύμφωνα με αυτήν, το απόγευμα της μοιραίας μέρας, πριν γίνει γνωστή η δολοφονία, άγνωστος επικοινώνησε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να μάθει πώς μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του.
Δώρα Ζέμπερη: Ληστεία με σεξουαλικά κίνητρα

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με μια ειδεχθή περίπτωση ληστείας μετά φόνου και μάλιστα με πιθανή πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης και ασέλγειας.

Δηλαδή, ο κακοποιός επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα της άτυχης εφοριακού και παράλληλα να ασελγήσει σε βάρος της. Η άτυχη Δώρα Ζέμπερη φαίνεται να αντέδρασε και μάλιστα να χτύπησε τον αδίστακτο δολοφόνο. Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να εξαγριωθεί, να την καταδιώξει και τελικά να ξεσπάσει επάνω της την μανία του με 14 μαχαιριές.