Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΣΚΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ... ΤΟ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ...

Το 4-1 της Κροατίας αφήνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην Εθνική Ελλάδας. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όμως τόνισε πως οι διεθνείς ...

Ελλάδα – Κροατία: Το… αρχηγικό μήνυμα του Παπασταθόπουλου! | Newsit.gr




Το 4-1 της Κροατίας αφήνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην Εθνική Ελλάδας. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όμως τόνισε πως οι διεθνείς θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να “παλέψουν” ως το τέλος σαν Έλληνες!




Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Εθνικής Ελλάδας. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όμως στέλνει το αρχηγικό του μήνυμα για την αναμέτρηση της “γαλανόλευκης” με την Κροατία.

Το ποστάρισμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου

“Οποίος κι αν είναι ο στόχος, μεγάλος ή μικρός, είναι πάντα σημαντικός για την ιστορία της χώρας μας και την αξία της ομάδας. Για αυτό, σε αυτή τη δύσκολη στροφή της Εθνικής μας, είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι μαζί και να μη χάσουμε όσα με κόπο καταφέραμε: να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε το σεβασμό. Κι αυτό το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες. Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τα πάντα, μέχρι τέλους και ό,τι κι αν γίνει τελικά να είμαστε σίγουροι ότι παλέψαμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε”