Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ...!! Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΓΑΛΛΟΑΦΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ «ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ»...!!!

Σοβαρό επεισόδιο, το οποίο κατέληξε στον τραυματισμό και τη σύλληψη του επίδοξου τρομοκράτη, σημειώθηκε στα σύνορα της Ισπανίας με τη Γ...

Η ισπανική αστυνομία πυροβόλησε Γάλλοαφρικανό που φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος»





Σοβαρό επεισόδιο, το οποίο κατέληξε στον τραυματισμό και τη σύλληψη του επίδοξου τρομοκράτη, σημειώθηκε στα σύνορα της Ισπανίας με τη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Γαλλοαφρικανός φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», κινητοποιώντας άμεσα τις ισπανικές δυνάμεις, οι οποίες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στο πόδι το νεαρό άντρα.




Το περιστατικό έλαβε χώρα σε συνοριακό σημείο ελέγχου μεταξύ των δύο κρατών και θεωρείται εξαιρετικά σοβαρό, καθώς, όπως αποδεικνύεται, η Γαλλία εξακολουθεί να αποτελεί βάση εξάπλωσης της τρομοκρατίας στην Ευρώπη. 

Ο νεαρός άντρας, που μιλούσε και απειλούσε στα αραβικά, τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αναφορές των ισπανικών μέσων, ο Ισπανός στρατιώτης τον διέταξε να βγει από το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και αφού πρώτα είχε πραγματοποιήσει έλεγχο στη θέση του οδηγού, στη γυναίκα που τον συνόδευε και οδηγούσε το όχημα. Ο στρατιώτης διέκρινε ένα ύποπτο αντικείμενο μέσα στο αυτοκίνητο και τότε διέταξε τον συνοδηγό να βγει εκτός για έλεγχο.

Τότε ξεκίνησε το επεισόδιο. Ο άντρας άρχισε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και ο Ισπανός στρατιώτης, αφού τον προειδοποίησε, τον πυροβόλησε δύο φορές στο πόδι και τον έριξε στο έδαφος. Αμέσως περικυκλώθηκε από δυνάμεις ασφαλείας και σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούσε ένα αδιευκρίνιστο αντικείμενο στο ένα του χέρι.

Η αστυνομία πιστεύει ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική υπόθεση, αλλά για μεταφορά ναρκωτικών. Η δε αντίδραση του άντρα λογίζεται, προς το παρόν και ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ως «θεατρική παράσταση».