Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΛΟ... ΞΥΛΟ...!!! ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΚΑΡΑΤΕ...!!! ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...!!!

Τον... δάσκαλό του βρήκε ένα ληστής που αποπειράθηκε να αρπάξει την τσάντα μίας μαθήτριας Γυμνασίου, αφού η ίδια αντέδρασε και κατάφερε...






Τον... δάσκαλό του βρήκε ένα ληστής που αποπειράθηκε να αρπάξει την τσάντα μίας μαθήτριας Γυμνασίου, αφού η ίδια αντέδρασε και κατάφερε να τον ρίξει στο έδαφος με λαβές πολεμικής τέχνης.




Σύμφωνα με το samos24, η μαθήτρια Γυμνασίου δέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής επίθεση από έναν μετανάστη, την ώρα που πήγαινε να συναντήσει την μητέρα της στη δουλειά για να επιστρέψουν μαζί στο σπίτι.

Η μαθήτρια βρισκόταν κοντά στο Δημοτικό Γηροκομείο της Σάμου, όταν ένας μετανάστης προσπάθησε να της αποσπάσει την τσάντα που κρατούσε.
Ο δράστης επιχείρησε 3-4 φορές να της αρπάξει την τσάντα, αλλά η μαθήτρια δεν την άφηνε από τα χέρια της και αφού δεν τα κατάφερε, προέβη σε άσεμνες χειρονομίες και κινήσεις κατά της μαθήτριας.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η μαθήτρια στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί μαθήματα πολεμικών τεχνών και στην προσπάθεια της να τον απωθήσει, κράτησε την ψυχραιμία της και χρησιμοποίησε σωτήρια λαβή για την ίδια, με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω στο έδαφος και να διαφύγει.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου από τους γονείς του κοριτσιού.

Πηγή πληροφοριών: samos24