Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΠΙΡΛΙΚ... Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΗΠΑ!

To 2018 θα είναι ένα έτος γεμάτο με στρατιωτική συνεργασία ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ σε ξηρά, αέρα και θάλασσα. Ταχύτατα εξελισσόμ...






To 2018 θα είναι ένα έτος γεμάτο με στρατιωτική συνεργασία ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ σε ξηρά, αέρα και θάλασσα.




Ταχύτατα εξελισσόμενη η προσέγγιση και συνεργασία ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ σε στρατιωτικό επίπεδο, ενώ το 2018 θα είναι ένα έτος γεμάτο με στρατιωτικές ασκήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ σε ξηρά, αέρα και θάλασσα.

Στην συνάντηση που έγινε στην Αθήνα στο ΓΕΣ, ανάμεσα στον στρατηγό Φρέντερικ Χότζες –διοικητή των αμερικανικών δυνάμεων Ευρώπης (USAREUR) και στον αρχηγό Σ.Ξ. της Ελλάδας στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή και στις επιτροπές τους, εξετάστηκε η συνεργασία των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών για το 2018 και οι στρατιωτικές ασκήσεις που θα γίνουν.

Επίσης στην συνάντηση εξετάσθηκαν θέματα στα οποία θα δοθεί βαρύτητα εντός του 2018 και αποφασίστηκε να δοθεί βαρύτητα στα αντιαεροπορικά συστήματα, στα Μ.Ε.Α., στα πυρομαχικά, στα στρατιωτικά οχήματα και σε θέματα εκπαίδευσης και συντήρησης.


Στην συνάντηση τον καλεσμένο στρατιωτικό διοικητή Φρέντερικ Χότζες τον συνόδεψαν ο υποδιοικητής της USAREUR Τίμοθυ Μακγκουάιρ και στρατιωτικοί ακόλουθοι από την αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας.



http://www.birlikgazetesi.net