Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΔΩΡΑ... ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού είναι η Ελληνική Αστυνομία καθώς, μέρα με τη μέρα όλο και περισσό...

Δώρα Ζέμπερη: Πού κρύβεται ο δολοφόνος - Αυτό είναι το προφίλ του




Κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού είναι η Ελληνική Αστυνομία καθώς, μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα στοιχεία φτάνουν στα χέρια των έμπειρων αξιωματικών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, οι αστυνομικοί αναζητούν ένα άνδρα, μικρόσωμο και αδύνατο, πιθανότατα αλλοδαπό, ασιατικής καταγωγής, τον οποίο έχει καταγράψει και κάμερα κλειστού κυκλώματος κοντά στον τόπο του εγκλήματος.




Εκεί εντοπίζεται και το πρώτο στίγμα του κινητού της 32χρονης. Όπως εκτιμάται, ο δολοφόνος κινήθηκε από το Β’ Νεκροταφείο προς τον σταθμό του Περισσού. Ωστόσο δεν φαίνεται να έχει επιβιβαστεί σε κάποιο συρμό, μιας και δεν εντοπίζεται στις κάμερες ασφαλείας του ΗΣΑΠ.

Το αμέσως επόμενο στίγμα εντοπίζεται στην κεραία κάλυψης στην περιοχή της Κυψέλης, ενώ στη συνέχεια, το κινητό διαγράφει έναν περίεργο κύκλο, δίνοντας το τρίτο στίγμα σε κεραία στα Πετράλωνα και το τελευταίο, προτού απενεργοποιηθεί η συσκευή, στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν στρέψει και το ενδιαφέρον τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς εκτιμούν ότι ο δράστης πούλησε το κινητό σε νόμιμο κατάστημα ή σε κλεπταποδόχο.

Οι αστυνομικοί χτενίζουν όλη την περιοχή της Ομόνοιας μέχρι τα Πατήσια και τα Πετράλωνα, ενώ ρωτούν αλλοδαπούς – κυρίως ασιατικής καταγωγής – να αποκαλύψουν οποιαδήποτε πληροφορία γνωρίζουν για το δολοφόνο. Όπως τονίζουν έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης πιθανότατα έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο σπίτι φιλικών του προσώπων και εκτιμούν ότι είναι αδύνατον να έχει φύγει από τη χώρα.

Για το λόγο αυτό ερευνούν πόρτα – πόρτα τα σπίτια στα οποία μένουν αλλοδαποί αλλά και καταστήματα ασκώντας πιέσεις για να μιλήσουν. Όπως επισημαίνεται, η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι πολύ κοντά και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.
Ο δολοφόνος επιχείρησε να βιάσει τη Δώρα;

Σχετικά με τα κίνητρα του δολοφόνου, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για υπόθεση ληστείας μετά φόνου, που πιθανότητα άρχισε από σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα ασέλγειας σε βάρος της Δώρας.

Συγκεκριμένα, πιστεύουν ότι ο δολοφόνος επιχείρησε να αρπάξει τη τσάντα και να ασελγήσει σε βάρος της, όμως, όπως εκτιμούν, η 32χρονη εφοριακός αντέδρασε και πιθανότατα χτύπησε το δράστη, γεγονός που ενδεχομένως να του προκάλεσε οργή. Έτσι την καταδίωξε και την σκότωσε με 14 μαχαιριές.