Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ... ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΟΣ ΝΥΦΗ ΤΟΥ - ΤΟΝ ΜΗΝΥΕΙ Ο ΓΙΟΣ!

Οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται σκληρά στα χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα. Η Κρήτη δεν αποτελεί εξαίρεση. Μάλιστα στις όποιες διαφο...





Οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται σκληρά στα χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα. Η Κρήτη δεν αποτελεί εξαίρεση. Μάλιστα στις όποιες διαφορές διαζευγμένων γονέων, τα παιδιά είναι τα μεγάλα θύματα. Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου παρενέβη σε μία από τις πολλές τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να προστατευτούν τα παιδιά, που ζουν με τη διαζευγμένη μητέρα τους.






Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και τον Μανώλη Αργυράκη ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, η μονογονεϊκή οικογένεια που αποτελείται από τη μητέρα, με τις δύο κόρες της 14 και 19 ετών, και τον 24χρονο γιο της και τη νύφη της που είναι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ζουν στο σπίτι που είναι στο όνομα της μητέρας και του πατέρα, ο οποίος μετά το διαζύγιο μένει αλλού.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Βοργιά, ο λογαριασμός της ΔΕΗ τον οποίο είχε συμφωνηθεί να πληρώνει ο πατέρας, αντί διατροφής, έφτασε τις 10.000 ευρώ και η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα. Η μητέρα, αναγκάστηκε να αναζητήσει εναλλακτική λύση, προσφεύγοντας σε ιδιωτικό πάροχο, και ευτυχώς το σπίτι συνδέθηκε με ρεύμα. Μάλιστα είναι απόλυτα συνεπής στους λογαριασμούς.

Ωστόσο ο πατέρας... ζητά τώρα από τον νέο πάροχο να κόψει το ρεύμα, καθώς το σπίτι είναι και στο όνομά του και έπρεπε, όπως υποστηρίζει, να ζητηθεί και η δική του υπογραφή για το συμβόλαιο!

Μάλιστα όταν ο 24χρονος γιος προειδοποίησε τον πατέρα του να μην κάνει κινήσεις που θα βλάψουν τη μητέρα και τις αδελφές του, ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση εναντίον του για απειλή!
"Είναι αδιανόητο για έναν πατέρα να κάνει τέτοιες κινήσεις", είπε ο κ. Βοργιάς, προσθέτοντας ότι η μητέρα που εργάζεται περιστασιακά, δεν είχε καμία οικονομική στήριξη από τον πρώην σύζυγό της, αφού ούτε διατροφή κατέβαλε, ούτε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ πλήρωνε. Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά", τόνισε, προσθέτοντας ότι θα ενημερωθεό ο Εισαγγελέας για την υπόθεση.


ekriti