Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣ@» ΒΙΝΤΕΟ: ΞΕΦΥΓΕ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ... ΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέφυγε κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπακς με τους Γουίζαρντς. Πρώτα έριξε μία καρέκλα στον πάγκο και στη σ...





Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέφυγε κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπακς με τους Γουίζαρντς. Πρώτα έριξε μία καρέκλα στον πάγκο και στη συνέχεια επιτέθηκε φραστικά σε άνθρωπο του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του.




Ο Αντετοκούνμπο δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά του. Πρόκειται για έναν από τους πιο ήρεμους παίκτες του NBA, ωστόσο στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Γουίζαρντς βγήκε εκτός εαυτού.

Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου, οι Μπακς κάλεσαν τάιμ άουτ, με τον Γιάννη να πηγαίνει τρελαμένος στον πάγκο κι αφού πρώτα έριξε μία καρέκλα, επιτέθηκε στον assistant coach της ομάδας, Sean Sweeney.

O Sweeney, ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους που δουλεύει περισσότερο με τον Γιάννη, του έκανε παρατήρηση για την ενέργεια του να πετάξει την καρέκλα, με τον Έλληνα φόργουορντ να του λέει «Θα σε γαμ@@». Οι ψυχραιμότεροι μπήκαν ανάμεσα στους δύο άνδρες και τα πνεύματα ηρέμησαν.