Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ - ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Μεγάλη ένταση αυτή την ώρα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας - Παντού αστυνομικοί προκειμένου να μην εμποδιστούν οι πλειστηριασμοί - Ακόμα κ...




Μεγάλη ένταση αυτή την ώρα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας - Παντού αστυνομικοί προκειμένου να μην εμποδιστούν οι πλειστηριασμοί - Ακόμα και στην έδρα είναι πάνοπλοι αστυνομικοί - Απαγορεύθηκε ακόμα και η είσοδος στους δημοσιογράφους
Ενταση και επεισόδια αυτή την ώρα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας. Οι «Δεν Πληρώνω» επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών προσπαθώντας να μπουν μέσα στην δικαστική αίθουσα για να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς.







Το Ειρηνοδικείο της Αθήνας είναι κυριολεκτικά αστυνομοκρατούμενο. Η ένταση από νωρίς είναι μεγάλη.

Νωρίτερα οι Δεν Πληρώνω δήλωναν αποφασισμένοι να μπουν στην αίθουσα ενώ εξαπέλυαμ ύβρεις κατά του προέδρου των συμβολαιογράφων. «Είστε δοσίλογοι», φώναζαν.


Παντού υπάρχουν αστυνομικοί, ακόμα και στην έδρα, ενω δεν επιτρέπεται ούτε η είσοδος στους δημοσιογράφους στην δικαστκή αίθουσα.



Αντιπροσωπεία του κινήματος «Δεν Πληρώνω», μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και έναν συμβολαιογράφο των Αθηνών βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Το έκαναν προκειμένου, όπως λένε, να καταγγείλλουν την παράνομη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων (σ.σ. όπου αποφασίστηκε αναστολή της αποχής από τους πλειστηριασμούς. Υποστηρίζουν, επίσης, ότι έχει κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων, Γιώργος Ρούσκας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ – ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ