Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χ@ΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ...!!! ΤΡΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!

Πυκνώνει το μυστήριο στη Λέσβο. Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε και τρίτο πτώμα παιδιού ενώ δεν έχει δηλωθεί στις αρχές καμία εξαφάνιση.....




Πυκνώνει το μυστήριο στη Λέσβο. Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε και τρίτο πτώμα παιδιού ενώ δεν έχει δηλωθεί στις αρχές καμία εξαφάνιση...
Άλυτο μυστήριο παραμένει για τις αρχές ασφαλείας της Λέσβου, η εύρεση τριών πτωμάτων που ανήκουν σε παιδιά, στις βορειοανατολικές ακτές του νησιού.

Το χρονικό του θρίλερ…




Προχθές βρέθηκε νεκρό στην παραλία κοντά στο Μανταμάδο ένα κοριτσάκι 12 – 13 χρονών. Χθες στην ίδια περίπου περιοχή βρέθηκε νεκρό ακόμα ένα αγοράκι της ίδιας περίπου ηλικίας.

Τώρα, άνδρες από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης πηγαίνουν στην ίδια πάλι περιοχή, όπου πριν από λίγο εκβράστηκε στις ακτές ακόμα ένα πτώμα!

Καμία εξαφάνιση!

Ο προβληματισμός των αρχών ασφαλείας της Λέσβου είναι έντονος, αφού μέχρι τώρα δεν έχει δηλωθεί επίσημα τουλάχιστον καμία εξαφάνιση.

Εικάζεται ότι πρέπει να είναι παιδιά – προσφυγόπουλα, ωστόσο ούτε από την Ύπατη Αρμοστεία ούτε από κάποιον άλλο αρμόδιο φορέα, έχει δηλωθεί μία εξαφάνιση.

Πηγή: lesvosnews